31 Days Challenges by JDT Blogger - Day 14 (Media Social saya..)

10:05 PM

Salam Semua,

ermmm..untuk tajuk media social ni..actually tak banyak pun yg saya ada akaun..alasan..malas nk monitor dan update..jadi saya join yang saya suka ja..hahhhaahah..(buruk perangai)

1. Ok, yg pertama akaun Facebook..sblm join FB ni..ada jgk akaun myspace (tp dh lupa password..hahahah), so boleh la lepas ni add saya kt FB..Fatimah Qamarina..profile pic tu..gambar apa ntah anak bujang letak..malas nk tukar..hahahah


2. Instagram..wujudkan akaun ni..sbb nak follow org jual baju plus size..sekali terjebak plak..hahahha.. sila la follow sy ya..cerita pasal anak2x dan famili ja..fatimah.qamarina

3. Ok, saya juga ada akaun LinkedIn..sebab nak join a few HR group secara online..tp kurang aktif..kalau terserempak boleh halo2x Fatimah Qamarina Zainol Abidin ya..

4. Lastly saya ada medium utk belajar berceloteh..ini lah mediumnya..blog sendu kisahrembulan.blogspot..hehehehe..


ok, daaa...

#jdtblogger  #31dayschallengejdtblogger

p/s : harap2x dapat menjalinkan hubungan dengan lebih ramai kawan2x baru...




You Might Also Like

3 comments

  1. insha Allah dah tak sendu dah lepas ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..semoga kerajinan dan idea dtg mencurah2x..heheeh..thanks ya hernee byk tunjuk ajar

      Delete
  2. dah add :)

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-14-media-sosial-saya.html

    ReplyDelete

Support JDT Blogger