31 days challenge by JDT Blogger - Day 2 (Gambar Setahun Lalu..)

10:25 PM

Salam semua..fuhhh..survival hari kedua (survival sangat..hahahah)..menyahut cabaran hari kedua daripada team JDTBlogger ni...kali ni kena bercerita pasal gambar setahun yang lalu...


ok, sejujurnya saya tak berapa suka bergambar..sebab gambar tak muat skrin..heheheh..so godek-godek PC, jumpa gambar anak-anak bujang saya ni..time ni awal tahun 2016, lepas pergi wedding, bawak anak-anak pergi Puteri Horbour, Kota Iskandar..




Anak-anak memang suka datang sini..sebab dorang boleh berlari bebas,,heheheh..cuma kekadang bila dorang merengek-rengek nak masuk Thomas & Friends town, saya ngn husband cecepat ajak balik..hehehe..dan ayat selalu akan keluar daripada mulut kami.."next time ya anak-anak.."seb baik dorang boleh dengar kata..heheheh..

Ok, yang tunjuk peace kt belakang anak yang sulung dan macam "the flash" tu anak kedua..anak nombor dua ni aktif skitt..gambar dia yg paling skit..sebab dia tak suka bergambar sangat..ni adalah bukti kukuh yg dia memang susah nak diajak bergambar..baruu nk snap dah berlari..huhuhhu..

setahun berlalu..sekarang yg sulung dah 6 tahun dan yang "the flash" tu 4 tahun dan sudah mula ke tadika..untuk anak-anak ibu..ibu selalu doakan yang terbaik buat kamu semua..sayang ketat-ketat..membesarlah menjadi hamba Allah yang bertaqwa...amin..

#jdtblogger  #31dayschallengejdtblogger

P/s : Anak-anak adalah sumber kegembiraan ibu!!! 

You Might Also Like

6 comments

  1. cayalah ibu Q.. esok jangan lupa update..hehehe malam ni anak2 dah tidur boleh siap2 schedule kan untuk entri sabtu n ahad..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wokeh..tengkiuu sifu..u are my inspiration..hehehe

      P/s thanks sbb tolong cantikkn blog sendu ni.. 😊😊

      Delete
  2. tahniah dah sampai ke pusingan kedua. yaya cendana telah mendahului anda.. sila ke sini untuk komen :D
    http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

    ReplyDelete
  3. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-2.html

    ReplyDelete
  4. terbaikkk !! :)

    thanks join tau.. jangan lupa komen entry org lain skli ya jgn sombong2 :)

    ReplyDelete
  5. anak-anak yang comel :')


    *a visit from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-2-gambar-setahun-lalu.html

    ReplyDelete

Support JDT Blogger