31 days challenge by JDT blogger - Day 7 (Sekarang sedang buat apa??)

9:40 PM

Salam semua..

Ok untuk entry kali ni..apa yg sedang buat tu??

Ok..sekarang saya dengan kawan2x ofis..kak zal dan kak ros terjah CIMB bank untuk buat kad baru..kami dtg kt CIMB,Kota Iskandar..baru bukak CIMB ni..so far tak ramai org mcm kt area Gelang Patah..jadi kalau nak buat urusan cepat la..hehehe..CIMB ni kt dalam kawasan Gleneagles hospital..tu yg mungkin tak ramai org kot..heheh

Ok..rsnya stop cni dulu..sbb dh sampai turn saya plak untuk buat kad baru..see next entry ya..daaa..

#jdtblogger  #31dayschallengejdtblogger

P/S : cantikk CIMB ni..sbb baru dan tak ramai org..heheheh..
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 comments

  1. Q.. orang dapat sms dari CIMB tak payah tukar pun cardnya nanti dorang pos..ke sms tipu tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh..ya ka..tipu kot..sbb dia memang suruh tukar semua..tp kalau nk kepastian..cer call CIMB tu..hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Fuhh..trbaikk!!akk yg kad jarang guna yg br nk g tukar..heheeh

      Delete
  3. kita xbuat kad baru cimb lagi..huhu

    dah komen... jom komen sini plak

    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-7.html

    ReplyDelete

Support JDT Blogger