Journey to the north!!

12:40 AM

Salam semua..

Yeahhh..balikkk kampunggg..oooo..balik kampunggg..ooo..balik kampung...hati rianggg!!!

Hahaha..excited sbb dh dekat 9 bulan tak balik kedahh..sepatutnya balik bulan dec last year..tp kami diuji sedikit dugaan..husband, anak kedua dan ank ketiga saya kena chicken pox..maka berkuaratin dan cuti2x malaysia di rumah sj lah kami lima beranak..saya waktu tu pun kerja part time nurse..hahahah..seb baik mak ngn ayah datang melawat drp kedah..so dpt la hilangkan rindu sat..heeheh

So..bila husband kata..bulan 4 kita plan balik kedah..maka haruslah saya kata YES..hahaha..tp disebabkan bajet dan memang teringin nk balik ke kedah guna kereta kelisa..maka..perjalanan journey to north kami menggunakan red car..memula mcm ragu2x jgk..takut ank2x tak selesa..

Tp Alhamdulillah..dorang sesuaikn diri dengan sebaik2xnya..syukur..

Setakat blog ni ditulis..kami baru nak masuk Melaka..jauhhhhh lagi perjalanan kami..

Setepek gambaq..tapi sbb husband saya pemandu F1..maka dpt snap ni ja..hahahaha



P/s: semoga dipermudahkan perjalanan kami ni..rinduuu dh nk makan masakan makkk..heheheeh..

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

1 comments

Support JDT Blogger